Contact Reageren

Team Stal Nachtegaele

Marcel Jacobs

Andy Jacobs

Marcel Marcel is de oprichter van Stal Nachtegaele en eigenaar van de meeste paarden. Andy
andy@nachtegaele.be
Andy is vaste ruiter bij Stal Nachtegaele. Hij verzorgt de opleiding van de paarden en brengt ze uit op wedstrijd. Bovendien kan je steeds bij hem terecht indien je vragen hebt over bepaalde paarden. Ook voor jumpingbegeleiding kan je steeds op hem beroep doen.

Iris Stevens

Mathias Oudermans

Iris
iris@nachtegaele.be
Iris is het manusje van alles bij Stal Nachtegaele. Zij verzorgt zowel de stallen als de paarden. Zij zorgt mee voor een optimale conditie van de wedstrijdpaarden en de gepaste opleiding van de jonge paarden. Op wedstrijd start zij in de dressuurproeven. Mathias Mathias is het jongste lid van ons team. Ook hij neemt verschillende taken op zich. Vanaf de opleiding van de jonge paarden draagt hij zijn steentje bij. Ook op wedstrijd is hij onze steun en toeverlaat waarop we steeds kunnen rekenen

Sloeber en Frits

Kim

Sloeber

Sloeber is de vaste bewaker van onze stallen. Ook al ziet hij er lief uit, gelieve steeds met zijn aanwezigheid rekening te houden als je ons een bezoekje brengt!

Frits is net het tegenovergestelde. Hij ziet er misschien vreemd uit, hij is de braafste van de drie!

Kim Ook de kleinste van de bende durft al eens van zich te laten horen! Maar onze mascotte van het team zal nooit geen vlieg kwaad doen!