Stamboom Resultaten

Di-Nelly van de Nachtegaele (Merrie, į2003)

Di-Nelly van de Nachtegaele

Di-Nelly van de Nachtegaele is een zoon van Vialli uit de Uniform moeder Q-Nelly van de Nachtegaele.

Dit bruin merrieveulen is een volle zus van Cirano van de Nachtegaele. Di-Nelly heeft een mooi type en is net zoals Cirano zeer vriendelijk en aanhankelijk.

De vader van Cirano, Vialli, was in 2003 5 maal foutloos in de Vlaamse Cyclus. Hij is een zoon van Quorum de Laubry. Deze beloftevolle hengst werd voordat hij naar ItaliŽ werd verhuisde, als vier-jarige winnaar van de Klassieke Cyclus en winnaar van het Belgisch kampioenschap in Gesves. Als vijf-jarige werd hij winnaar van de Klassieke Cyclus en finalist op het wereldkampioenschap te Zangersheide. Momenteel is de hengst succesvol in 1m40 parcoursen onder de Italiaanse ruiter Bruno Chimirri.

Vialli

De moeder van Di-Nelly, Q-Nelly, werd tot haar zevende levensjaar ingezet in de springsport. Zij heeft een goede techniek op de sprong en behaalde vele mooie resultaten in de regionale springcompetities. Na haar zevende levensjaar is zij volledig ingezet in de fokkerij.

Voor het vaderschap van Q-Nelly van de Nachtegaele tekende de keurpreferente hengst Uniform. Deze zoon van Wahtamin heeft al meer dan 30 nakomelingen in Grand Prix en Prix St.-George Dressuur. Bovendien heeft hij reeds enkele goedgekeurde zonen waaronder Junior STV, Highness en Gregor.